Dennis Davidson

Goochelaar Dennis Davidson

Al sinds mijn zesde weet ik mensen te laten lachen en genieten van mijn entertainment. Bovendien weet ik ze keer op keer te verbazen met mijn spontane goocheltrucs, shows en optredens. Net als bijna elke andere goochelaar begonnen mijn optredens in de familie- en vriendenkring. Daarop volgden vele kinderpartijtjes om daarna de wat serieuzere optredens op mijn pad te krijgen. Na het winnen van de titel Nederlands Jeugdkampioen Goochelen in 2012 ging het in een sneltreinvaart met mijn carrière en sinds dat moment verzorg ik magisch entertainment op bedrijfsfeesten en andere events.

Veel organisaties, van klein tot groot, gingen u voor en genoten van een gedenkwaardige magische invulling van hun events. In Nederland én ver daarbuiten. Zo gaf ik onder andere shows voor de gelegerde troepen in Afghanistan en verzorgde ik een maand lang dagelijks optredens in Dubai.

Wat ik allemaal voor uw evenement kan doen? Dat is heel veel! Graag kijk ik samen met u wat het beste bij uw feest of evenement, wensen en budget past. Heeft u een klein aantal gasten? Geen probleem, dan verzorg ik een goed gedoseerde combinatie van een centraal stukje magie en close-up magic. Ook naar uw beurs kom ik graag om wat meer traffic en klanten te genereren. Mocht u meer interesse hebben voor een interactieve workshop, dat behoort ook tot de mogelijkheden. Laat me simpelweg uw wensen weten en ik zal u een passend voorstel doen.

Tarieven:
Prijs: op aanvraag
Reiskosten zijn inbegrepen in de prijs.

Vraag hier meer info op!

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11
Koningsdag Steenbergen 2019

Koningsdag Steenbergen 2019

Geplaatst op: 2019-03-09

Op Zaterdag 27 april 2019 zal Entertain&Zo. aanwezig zijn op de Koningsdag viering in Steenbergen. Je kunt je s'middags laten schminken door onze entertainers maar er loopt ook een ballonclown rond die de ...

Lees meer Meer nieuws
Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Geplaatst op: 2019-01-02

Bekijk hier de aftermovie van de kerstmarkt die wij hebben voorzien van entertainment in Oud Vossemeer

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.