DENNIS DAVIDSON

Goochelaar Dennis Davidson boek je ook via Entertain&Zo. 

Mijn naam is Dennis Davidson. U bent op zoek naar een magisch entertainer en ik kan u vertellen dat u niet meer verder hoeft te zoeken!

Al sinds mijn zesde weet ik mensen te laten lachen en genieten van mijn entertainment. Bovendien weet ik ze keer op keer te verbazen met mijn spontane goocheltrucs, shows en optredens. Net als bijna elke andere goochelaar begonnen mijn optredens in de familie- en vriendenkring. Daarop volgden vele kinderpartijtjes om daarna de wat serieuzere optredens op mijn pad te krijgen. Na het winnen van de titel Nederlands Jeugdkampioen Goochelen in 2012 ging het in een sneltreinvaart met mijn carrière en sinds dat moment verzorg ik magisch entertainment op bedrijfsfeesten en andere events.

Veel organisaties, van klein tot groot, gingen u voor en genoten van een gedenkwaardige magische invulling van hun events. In Nederland én ver daarbuiten. Zo gaf ik onder andere shows voor de gelegerde troepen in Afghanistan en verzorgde ik een maand lang dagelijks optredens in Dubai.

Kan uw event ook wel wat magie gebruiken?

Mogelijkheden:
✰ Tafelentertainment
✰ Podium magic
✰ Kindershow
✰ Show op maat

Tarieven:
Tarieven zijn in overleg met de artiest. Alle prijzen zijn exclusief btw en reiskosten gehanteerd door de artiest.

Vraag een offerte aan via de knop hieronder of boek de act direct.
 

Offerte

Contact

 

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.