PICCOLO JAAP

Piccolo Jaap op uw evenement of feest? Boek deze nu bij Entertain&Zo.

Piccolo Jaap, een act die zorgt voor een lach op ieders gezicht. Dit is een mime-act, een act waarbij de piccolo niet praat en de entertainer zorgt voor een grappig straat theater waarbij de interactie met het publiek hoog is!

Piccolo Jaap word inmiddels ingezet op meerdere evenementen. Hij is grappig, ontzettend onhandig en staat voor iedereen klaar. Jaap mimet wat betekent dat Jaap niet praat maar toch zo duidelijk is dat iedereen weet wat hij bedoeld. Jaap zorgt voor een leuk en grappig contact met het publiek en is dus geschikt voor vele soorten evenementen zoals markten, festivals, winkelcentra enzovoort

Tarieven:
Prijs op aanvraag, exclusief BTW en reiskosten (0,19 cent per km vanaf onze locatie) 

Wij bieden een korting aan voor meerdaagse evenementen en bij afname van meerdere acts. Vraag een offerte aan via de knop hieronder of boek de act direct.
 

Offerte

Act boeken

 

 

 

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.