Schminken

Wij kunnen er voor zorgen dat kinderen op uw evenement worden geschminkt, een mooie creatie op het gezicht of op de arm.. Het brengt veel vrolijkheid! Wij werken met de beste materialen waaronder Grimas schmink.  Alle materialen zijn inbegrepen in de prijs, daarnaast stemmen wij met uw af hoeveel schminkers er mee komen. De hoeveelheid schminkers heeft geen invloed op de prijs, u betaald gewoon het uurtarief.

Bij het schminken kan voor €25 euro extra glittertattoo's worden bijgeboekt, dit is geen uurprijs maar dit komt dan bovenop de prijs van het schminken. Glittertattoo's zijn mooie creaties van glitter voor op de arm.

Tarieven: €50 euro per uur, voor een halfuur rekenen wij een uurtarief. Alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Na 3 uur afname krijgt u voor elk uur verder €5 euro korting. Voor €25 euro extra bovenop de totaalprijs van het schminken kunnen er glittertattoo's worden bijgeboekt.

Heeft u interesse?
Via de contactpagina vraagt u meer informatie op over het schminken en de glittertattoo's, ook kunt u de act via de contactpagina boeken.

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11
Koningsdag Steenbergen 2019

Koningsdag Steenbergen 2019

Geplaatst op: 2019-03-09

Op Zaterdag 27 april 2019 zal Entertain&Zo. aanwezig zijn op de Koningsdag viering in Steenbergen. Je kunt je s'middags laten schminken door onze entertainers maar er loopt ook een ballonclown rond die de ...

Lees meer Meer nieuws
Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Geplaatst op: 2019-01-02

Bekijk hier de aftermovie van de kerstmarkt die wij hebben voorzien van entertainment in Oud Vossemeer

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.