Seizoenacts

Seizoenacts zijn acts die worden ingezet tijdens de feestdagen. Soms worden deze acts ook gevraagd buiten de feestdagen voor bijvoorbeeld een thema feest of een evenement met een thema. Wij denken graag met u mee, wilt u bijvoorbeeld midden in de zomer een evenement met winter thema organiseren? Alles is mogelijk.. 

Acts:

  Kerst elf*
  Sinterklaas*
  Paashaas*
  Anna (Frozen)
  Elsa (Frozen)
  Olaf (Frozen)

*Voor deze acts is het mogelijk om ballonvouwen bij te boeken. De entertainer zal dan als typetje mooie ballonfiguren maken. Voor meer info over eventuele prijzen kunt u contact opnemen via de contactpagina.

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11
Koningsdag Steenbergen 2019

Koningsdag Steenbergen 2019

Geplaatst op: 2019-03-09

Op Zaterdag 27 april 2019 zal Entertain&Zo. aanwezig zijn op de Koningsdag viering in Steenbergen. Je kunt je s'middags laten schminken door onze entertainers maar er loopt ook een ballonclown rond die de ...

Lees meer Meer nieuws
Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Geplaatst op: 2019-01-02

Bekijk hier de aftermovie van de kerstmarkt die wij hebben voorzien van entertainment in Oud Vossemeer

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.