Stewardess

De stewardess is een act die bijvoorbeeld ingezet kan worden als ontvangst act, de stewardess zorgt er voor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Ook is het mogelijk om 2 stewardessen te boeken, dit zorgt voor een leuke interactie.

Tarieven: Voor 1 Stewardess betaald u €40 per uur, voor 2 Stewardessen betaald u €55 euro per uur. Voor een halfuur rekenen wij het uurtarief. Alle prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten. Na 3 uur afname krijgt u voor elk uur verder €5 euro korting per Stewardess.

Heeft u interesse?
Via de contactpagina vraagt u meer informatie op over de Stewardess, ook kunt u de act via de contactpagina boeken.

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11
Koningsdag Steenbergen 2019

Koningsdag Steenbergen 2019

Geplaatst op: 2019-03-09

Op Zaterdag 27 april 2019 zal Entertain&Zo. aanwezig zijn op de Koningsdag viering in Steenbergen. Je kunt je s'middags laten schminken door onze entertainers maar er loopt ook een ballonclown rond die de ...

Lees meer Meer nieuws
Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Geplaatst op: 2019-01-02

Bekijk hier de aftermovie van de kerstmarkt die wij hebben voorzien van entertainment in Oud Vossemeer

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.