Overig Entertainment

Op deze pagina vind je een overzicht van ons overige entertainment. Een schminker is onze meestgeboekte activiteit, we hebben al vele kindergezichten voorzien van een mooie creatie. De ballonartiest is te boeken in diverse outfits, vaak word de ballonartiest geboekt als clown maar wij kunnen dit altijd aanpassen naar wens. De meeste van onze typetjes kunnen als extra ook nog ballonfiguren maken. Glittertattoo's worden vaak gecombineerd met het schminken.

Voor bijvoorbeeld presentaties, shows en dergelijke evenementen hebben wij ook presentatoren! Met ervaring door heel Nederland zijn er diverse mogelijkheden. U kunt contact opnemen via de contactpagina.

Acts:

  Schminken
  Ballon artiest (eventueel als typetje)
  Presentator
  Promotiewerk

Contact

Entertain&Zo.
Halsteren, Nederland
4661ZE KVK: 72269669

0164 - 31 17 11
Koningsdag Steenbergen 2019

Koningsdag Steenbergen 2019

Geplaatst op: 2019-03-09

Op Zaterdag 27 april 2019 zal Entertain&Zo. aanwezig zijn op de Koningsdag viering in Steenbergen. Je kunt je s'middags laten schminken door onze entertainers maar er loopt ook een ballonclown rond die de ...

Lees meer Meer nieuws
Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Aftermovie kerstmarkt de 4 verleidingen

Geplaatst op: 2019-01-02

Bekijk hier de aftermovie van de kerstmarkt die wij hebben voorzien van entertainment in Oud Vossemeer

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.